Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός στο Δήμο Ζηρού

Σε 15 εκ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζηρού ο οποίος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Δήμαρχος Δημήτριος Γιολδάσης σημείωσε ότι δυστυχώς λόγω των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων που βιώνουμε είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε έναν μικρότερο και περιορισμένο προϋπολογισμό.
Ο ίδιος ανέφερε ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος και πρώτοι εμείς σαν πλειοψηφία, γιατί ερχόμαστε να διαχειριστούμε αυτή τη σκληρή πραγματικότητα.

Ο κ. Γιολδάσης παραδέχθηκε ότι όσον αφορά την ανάπτυξη δεν έχουμε την προοπτική που θα θέλαμε για τη νέα χρονιά και δεσμεύθηκε ότι σαν Δημοτική Αρχή είμαστε έτοιμη έχουμε την επίγνωση και δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Ζυγούρης τον χαρακτήρισε προϋπολογισμό λιτότητας και εντελώς παθητικό, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βογιατζής Κωνσταντίνος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Δήμου, ενώ σύμφωνα με το Δημοτικό Σύμβουλο Πέτρο Τσεκούρα, ο προϋπολογισμός που καθρεφτίζει την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενός μνημονίου, καθρεφτίζει την λογική και πολιτική ότι οι Δημοτικές Αρχές για να προσφέρουν υπηρεσίες στους πολίτες θα πρέπει να βάλουν φορολογία.
Πηγή: epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου