Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 6-1

(Ημίχρονο: 2-0) Σάββατο 28/5/2011
Με το εντυπωσιακό σκορ 6-1 ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ έκλεισε σήμερα την φετινή του χρονιά συντρίβοντας την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΩΡΩΠΟΥ στο δημοτικό στάδιο «Κατερίνα Θάνου».



Στο τελευταίο αυτό παιχνίδι, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ αποζημίωσε τους φιλάθλους με το καλύτερο τρόπο παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο που είχε πάρα πολλά τέρματα και πλούσιο θέαμα.


Αυτό που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους φιλάθλους του, είναι ότι η ομάδα-σε όλη την φετινή αγωνιστική χρονιά-έδειξε ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο και οι εμφανίσεις σαν και τη σημερινή, αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αντίθετα η ομάδα της ΔΟΞΑΣ Ωρωπού στο παιχνίδι αυτό δεν έδειξε πολλά πράγματα και σίγουρα οι πάρα πολλές απουσίες που είχε, επηρέασε αρνητικά την απόδοσή της.






ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 8ο λεπτό δυνατό σουτ του Σιώρου Απ. έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει στην δεξιά γωνία του Δρόσου και έτσι γίνεται το 1-0.


Στο 36ο λεπτό σουτ του Κολιού έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Δρόσου και καταλήγει άουτ.


Στο 39ο λεπτό ο Μαλέσκος μόνος του με τον Δρόσο, από κοντινή απόσταση δεν δυσκολεύεται να πετύχει το 2-0.

Στο 53ο λεπτό ο Φέκκας μόνος του απέναντι με τον Δρόσο με άψογο πλασέ σουτ μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το 3-0.


Στο 60ο λεπτό η ομάδα της ΔΟΞΑΣ μειώνει το σκορ σε 3-1 με τον Ποστόλη.


Στο 68ο λεπτό και πάλι ο Φέκκας-που ήταν ο καλύτερος παίκτης της σημερινής συνάντησης-με διπλή προσπάθεια πετυχαίνει το 4-1.

Στο 79ο λεπτό ο Καλδάνης πετυχαίνει το 5ο γκολ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, που ήταν και το πιο όμορφο της συνάντησης, με ψηλοκρεμαστό πλασέ σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή

Στο 81ο λεπτό δυνατό σουτ του Γεωργαλή μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Δρόσου.


Στο 85ο λεπτό ο Σιώρος Αντ. πετυχαίνει το έκτο και τελευταίο γκολ της φετινής χρονιάς με άψογο πλασέ σουτ μέσα από την περιοχή.


Η Διαιτησία του κ.Μπαϊλη Ν. και των βοηθών του Παφύλη Μ.και της Ζάκα Παναγιώτας ήταν άριστη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


Α.Π.Σ.ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μπόμπορης, Μαλέσκος(59’ Κουλιάτσης), Τζιάκος Γ.Δ., Γεωργαλής, Ντόβας, Σιώρος Αν., Σιώρος Απ.(46’ Πανούσης), Καλδάνης, Κολιός, Φέκκας, Κούσης.


ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ: Δρόσος, Ποστόλης, Γκλιάτης, Μέλλος, Τσιόκας, Λυγκούρης, Μαντούσης, Διαμάντης, Τσαντούλας, Πάτσης, Αλεξανδρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου