Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΠΑΣ: 3-0 και καθάρισε την άνοδο

Την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα πανηγυρίζει από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίζοντας με 3-0 τον Εθνικό Αστέρα κι ενώ απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του μαραθωνίου στη Β’ Εθνική.

Ο Μπακαγιόκο πέτυχε δυο από τα τρία γκολ του ΠΑΣ κι έφτασε τα 19 στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Το δεύτερο πέτυχε στο 65' με ανάποδο “ψαλίδι” ο Δημήτρης Σιαλμάς που σκόραρε φέτος για 11η φορά.

Ο ΠΑΣ ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α' Εθνική το 1974, το 1976 και 1978 είχε καταλάβει μάλιστα την 5η θέση στο πρωτάθλημα. Η 15η και τελευταία του παρουσία ήταν η περσινή όταν υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική.

Χριστοβασίλης: 'Ποτέ ξανά στη Football League'

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Χριστοβασίλης λίγο μετά τη λήξη του σημερινού νικητηρίου αγώνα που έδωσε και μαθηματικά την άνοδο στο ΠΑΣ Γιάννινα ευχήθηκε να μην ξαναπαίξει ποτέ ο ΠΑΣ στη Football League.

"Μετά από μια δύσκολη χρονιά ο ΠΑΣ επανήλθε στην σούπερ λίγκα. Έχουμε ακόμα ένα κρίσιμο αγώνα με μια μεγάλη ομάδα την ερχόμενη Κυριακή. Θέλουμε το ματς με τον ΟΦΗ να είναι γιορτή και να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας. Θέλουμε ακόμα ένα βαθμό για να τερματίσουμε την πρώτη θέση. Από αύριο αρχίζει μια νέα μέρα. Θα γίνουν αλλαγές σε όλους τους τομείς, σε διοίκηση, παίκτες και στόχος είναι να μη ξαναπαίξει η ομάδα του ΠΑΣ στη Β’ Εθνική. Αισθάνομαι και εγώ όπως οι οπαδοί και οι φίλαθλοι αυτής της πόλης. Δικαιωθήκαμε όλοι με την κατάκτηση του στόχου. Θα γίνουν αλλαγές προς το καλύτερο για να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια", ήταν τα λόγια του προέδρου του ΠΑΣ.

Πηγή: ipiros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου