Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ​Υ-ΕΦΥΡΑ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟ​Υ 2-1

(Ημίχρονο: 2-1)

Σάββατο 14/5/2011

Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ»

Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής που διεξήχθη σήμερα στο Θεσπρωτικό, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ επικράτησε της πρωτοπόρου ομάδας του Μεσοποτάμου με σκορ 2-1.

Ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς ,μιας και στον αγώνα αυτό αναμφίβολα αγωνίζονταν οι δύο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος ομάδα του Μεσοποτάμου που ήδη από πολύ νωρίς έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και η νεανική ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που με το σημερινό αποτέλεσμα κατά 99% έχει κλειδώσει την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το παιχνίδι αυτό, η ομάδα του Μεσοποτάμου ήταν αήττητη και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ κατάφερε να σπάσει το σερί των νικών του.

Στο παιχνίδι τώρα, αυτό που μένει ήταν η σπουδαία εμφάνιση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που σε όλο το παιχνίδι ήταν ανώτερος, είχε αξιοθαύμαστη κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως οι παίκτες του είχαν πάθος για τη νίκη.

Ο Μεσοπόταμος στο παιχνίδι αυτό έδειξε να αιφνιδιάζεται από τη δύναμη και το πάθος των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, είχε πολλά προβλήματα στο μεσαίο χώρο και στην αμυντική του γραμμή και χάρη στις καταπληκτικές αποκρούσεις του Duka (ήταν ο καλύτερος πάικτης του αγώνα) κατάφερε να μην γνωρίσει ακόμη πιο μεγαλύτερη ήττα. Βέβαια η ομάδα του Μεσοποτάμου προς το τέλος του αγώνα και ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε ασφυκτικά τον ΚΕΡΑΥΝΟ όμως στο τέλος δεν κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η νίκη της ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κρίνεται δίκαια γιατί και ανώτερος ήταν και πολύ περισσότερες ευκαιρίες δημιούργησε.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 11ο λεπτό ο Σιώρος Απ. Βρέθηκε μόνος απέναντι με τον Duka και με άψογο πλασέ σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0.

Στο 22ο λεπτό σε άψογη αντεπίθεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο Καραγιάννης και πάλι μόνος του με τον Duka μέσα από την μεγάλη περιοχή πετυχαίνει το 2-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο νεαρός Βασιλείου με κοντινή κεφαλιά μέσα από την περιοχή μειώνει το σκορ σε 2-1.

Στο 78ο λεπτό πολύ δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Καλδάνη Θ.

Στο 85ο λεπτό καταπληκτικό σουτ του Σιώρου Απ. από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Duka και καταλήγει άουτ.

Η Διαιτησία του κ.Ντίτσου Γερ. και των βοηθών του Τσόγκα Αγγ. και Μπακάρα Παν. ήταν άριστη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Π.Σ.ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Καλδάνης Θ., Μαλέσκος, Πανούσης, Τζιάκος Γ.Δ., Μπόμπορης,Κούσης, Σιώρος Απ.(93’ Μπόμπορης Π.), Καλδάνης Ξ., Καραγιάννης (83’ Σιώρος Αντ.) , Τζιάκος Ν.Γ.(46’ Ντόβας), Κολιός.

ΕΦΥΡΑ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ: Duka, Κάκος, Ευθυμίου, Κώστας (20’ Τζίμας), Κιτσαντάς, Βασιλείου, Τσάλης, Παπαδόπουλος, Σερίφης (68’ Χριστοδούλου), Χαϊδάκης, Gega (58’ Κώστας Ν.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου