Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
Γιώργος Νίτσας: «Η Πρέβεζα να αγκαλιάσει τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού που θα γίνουν οι μελλοντικοί ποντοπόροι στις θάλασσες της υφηλίου και οι καλύτεροι πρέσβεις της πόλης μας».

Στην τελετή υποδοχής των πρωτοετών σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού παραβρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης <Ανάπτυξη Τώρα> Γιώργος Νίτσας.
Ο κ. Νίτσας δήλωσε σχετικά: «Οι νέοι που φοιτούν στην  Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της Πρέβεζας είναι το μέλλον της ελληνικής ναυτιλίας, οι συνεχιστές μιας μακραίωνης και ένδοξης παράδοσης. Στην Ακαδημία Εμπορικού της Πρέβεζας πραγματοποιείται χάριν στους αξιόλογους καθηγητές, η εκπαίδευση των αυριανών πλοιάρχων και αξιωματικών μας ώστε με επάρκεια και αποτελεσματικότητα να ανταποκρίνονται στα δύσκολα καθήκοντά τους.
Όμως, τόσο οι νέοι που επέλεξαν την πόλη μας για να σπουδάσουν όσο και οι γονείς τους που τους στηρίζουν, προσφέρουν στην Πόλη της Πρέβεζας πολλά. Πρέπει και η πόλη με τη σειρά της να ανταποδώσει. Να αγκαλιάσει τους σπουδαστές και να τους προσφέρει την γνήσια, ηπειρώτικη φιλοξενία. Να τους κάνει παιδιά της, διευκολύνοντας και καθιστώντας αξέχαστη την παραμονή τους στην Πρέβεζα. Διότι αυτοί θα είναι αύριο πρεσβευτές της πόλης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα μακρινά μέρη όπου θα ταξιδεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου