Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Όλοι μαζί εναντίον των κεραιών

Την συνδρομή της τοπικής κοινωνίας ζητούν τα μέλη της επιτροπής αγώνα, κατά των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας τα οποία στις 15 Δεκεμβρίου θα βρεθούν ενώπιον του εφετείου Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για την απομάκρυνση της κεραίας, από την στέγη του 8ου Νηπιαγωγείου Πρέβεζας τον Μάρτιο του 2008.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της επιτροπής με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Μιλτιάδη Κλάπα, αναφέρθηκαν στην επικείμενη δίκη και στις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν το επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με τον κ.Κλάπα τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει κείμενο για συλλογή υπογραφών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση με ομιλητή τον καθηγητή Χρήστο Γεωργίου.
Ζητούμενο είναι δε η επανασύσταση της συντονιστικής επιτροπής κατά των κεραιών δεδομένου ότι σύμφωνα με τα στοιχεία στην πόλη αυτή την στιγμή υπάρχουν τοποθετημένες περίπου 30 κεραίες, ενώ αδειοδοτήσεις έχουν μόνο έξι. «Κανείς δε νομιμοποιείται να εγκαθιστά κρυφά κεραίες» τόνισε ο πρώην δημοτικός και νυν περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Ανατολιωτάκης, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Σαραμπασίνας δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Την στήριξη του Εργατικού Κέντρου εξέφρασε ο Βαγγέλης Νάνος, ενώ αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο πρώην γραμματέας της ΕΛΜΕ Δημήτρης Τάγκας. Παρών στην συνέντευξη ήταν και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκούλης, ο οποίος επεσήμανε ότι ο Δήμος θα σταθεί τώρα αλλά και στο μέλλον δίπλα στους φορείς, τονίζοντας ότι αυτοί ενήργησαν έχοντας σύσσωμη την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου