Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Απ’ του… χάρου τα δόντια γλίτωσαν επιβάτες λεωφορείου της Πρέβεζας!

Τυλίχθηκε στις φλόγες, πρόλαβαν όμως να βγουν έγκαιρα

Ξεκίνησαν απ’ την Πρέβεζα με προορισμό την Αθήνα και παραλίγο το συγκεκριμένο ταξίδι να είναι το τελευταίο τους! Ο λόγος για εννέα συμπατριώτες μας αλλά και τον οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, που χθες το μεσημέρι είδαν κυριολεκτικά το χάρο με τα μάτια τους, αφού παραλίγο να καούν ζωντανοί όταν το  λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπιασε ξαφνικά φωτιά.
Το λεωφορείο στο οποίο εκτυλίχθηκε το απίστευτο περιστατικό εκτελούσε χθες το δρομολόγιο Πρέβεζα - Αθήνα. Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν στη Λεωφόρο Αθηνών, κοντά στο Χαϊδάρι, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο όχημα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Ο έμπειρος οδηγός του ευτυχώς δεν έχασε την ψυχραιμία του. Βλέποντας την φωτιά, πάρκαρε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου, άνοιξε τις πόρτες και οι επιβάτες βγήκαν αμέσως απ’ αυτό γλιτώνοντας βέβαιο θάνατο! Λίγο μετά την έξοδό τους, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.
Στο σημείο του συμβάντος έφτασαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με δεκαπέντε άντρες, όμως ήταν ήδη αργά για να σωθεί το λεωφορείο, αφού οι φλόγες το είχαν απανθρακώσει.
Τελικά οι εννέα Πρεβεζιάνοι επιβάτες, σοκαρισμένοι γι’ αυτό που τους συνέβη και μην μπορώντας να πιστέψουν στην τύχη τους, καθώς σώθηκαν στην κυριολεξία από θαύμα,  μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με άλλο μέσο. Για τα ακριβή αίτια του χθεσινού συμβάντος θα διενεργηθεί έρευνα από τις Αρχές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου