Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΕ……3-0.

Την πρώτη του ήττα γνώρισε σήμερα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού στην Πάργα από τον τοπικό  ΑΠΟΛΛΩΝΑ Πάργας με το βαρύ σκορ 3-0.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ χωρίς να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα και με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να παρουσιάζει σαφώς ένα καλύτερο σύνολο, ηττήθηκε θα λέγαμε εντελώς φυσιολογικά και πλέον το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΧΕΡΩΝΤΑ Καναλακίου, θεωρείται κομβικής σημασίας για την ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου.
Στο παιχνίδι τώρα, ο ΑΠΟΛΛΩΝ Πάργας από την αρχή του αγώνα έδειξε τις διαθέσεις του παίζοντας πιο δυνατά και πιο ουσιαστικά, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον ΚΕΡΑΥΝΟ ο οποίος στο παιχνίδι αυτό έδειξε ν’ αιφνιδιάζετε και να μην μπορεί ν’ αντιδράσει.
Έτσι η ομάδα της Πάργας στο Α΄Ημίχρονο προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ και μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα τέρμα και να πάει στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα πιο σίγουρη.
Με την έναρξη του Β΄Ημιχρόνου ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ μπήκε στο παιχνίδι πιο δυνατά, είχε δύο πολύ καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Λένη και εκεί που νόμιζες ότι το παιχνίδι θα εξελισσόταν σε ντέρμπι, ο ΑΠΟΛΛΩΝ σε δύο ωραίες ξαφνικές αντεπιθέσεις πέτυχε τ’ άλλα δύο τέρματά του.
Γενικά ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Πάργας να πανηγυρίζει δίκαια για τους τρεις βαθμούς της νίκης.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Στο 19΄λεπτό ο Begari βρέθηκε μόνος του αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Duka και με πλασέ σουτ  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 61΄λεπτό ο Σερίφης Ν. και πάλι μόνος του μέσα στην περιοχή του Duka δεν δυσκολεύεται με ωραίο πλασέ σουτ να πετύχει το 2-0.
Στο 72΄λεπτό ο Μπουρνάς με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμορφώνει το τελικό σκορ 3-0.
Η Διαιτησία του κ.Ζιώγα και των βοηθών του Τσόγκα και Ντόνη ήταν άριστη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ:

Λένης, Θοδωρής (85΄ Κιζίρογλου), Μπουρνάς, Μάρκο, Κατσαούνης, Νικολάου, Begari, Βάσιος, Λιάλιος (87΄ Σερίφης Δ.), Λουκούμης, Σερίφης Ν. (66΄ Τούσης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ:

Duka, Μπόμπορης, Πανούσης, Τζιάκος Γ.Δ. (58΄ Τζιάκος Γ.Ν.), Κιτσαντάς, Σιώρος Αν., Σιώρος Απ., Λέτσος, Καλδάνης (63΄ Νάσης), Κολιός (46΄ Τζιάκος Δ.), Φέκκας.


 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ  1-4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-0
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 1-1
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 2-2
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ 3-2
Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ- ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 2-0
ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 2-0
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-Α.Ε.ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ 2-0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου