Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πέντε οι υποψήφιοι για το Επιμελητήριο .

EpirusPost.gr . .
Σε ρυθμούς εκλογών και το Επιμελητήριο Πρέβεζας αφού το διήμερο 4 και 5 Δεκεμβρίου θα αναδειχθεί νέα διοίκηση. Τα ψηφοδέλτια είναι πέντε και οι υποψήφιοι που «ηγούνται» είναι οι: Γιάννης Γιαμάς, Γιώργος Καραμάνης, Μήτος Απόστολος, Λεωνίδας Νταλαμάγκας και Δημήτρης Παππάς, ενώ συνολικά 79 είναι υποψήφιοι συμμετέχουν στη φετινή εκλογική διαδικασία.
Οι τέσσερεις παρατάξεις που ρίχνονται στη μάχη της εκλογικής διαδικασίας, διαθέτουν υποψηφίους σε όλα τα τμήματα (εμπορίου, μεταποίησης, υπηρεσιών, τουρισμού ) εκτός από αυτή του κ. Παππά, που κατεβαίνει ως μεμονομένος και είναι ο μοναδικός υποψήφιος στο εμπορικό τμήμα.
Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον των μελών καταγράφεται προς το παρόν ως περιορισμένο, κάτι που αποδίδεται στην κρίση της οικονομίας και την ύφεση της αγοράς, δύο καταστάσεις που έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά του επιχειρηματικού κόσμου.
Η κρίση αποτυπώνεται και στις δηλώσεις των επικεφαλής, ενώ η προεκλογική εκστρατεία των συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των επιχειρηματιών λαμβάνει απολύτως υπόψη της τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην Ελλάδα.
Οι επικεφαλής προσπαθώντας να αντιστρέψουν τα επιχειρήματα επιμένουν πως ιδιαίτερα τώρα, που οι ώρες είναι δύσκολες για την ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα, η ενδυνάμωση των επιμελητηρίων είναι επιτακτική ανάγκη. Οι εκλογές για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ν. Πρέβεζας, θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και τις ώρες από 8 το πρωί με 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Δωδώνης 47).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου