Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ …..Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 9ης Αγωνιστικής με σκορ 2-1 με τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ Βόνιτσας  στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ».
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ αγωνίστηκε σε όλο το Β΄ Ημίχρονο με δέκα παίκτες, κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης και συνεχίζει να διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΘΡΙΑΜΒΟ Λούρου.

Στο παιχνίδι τώρα, που το παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ παίζοντας από το ξεκίνημα του αγώνα πιο δυνατά και μέχρι το 44΄λεπτό, δημιούργησε και έχασε  πολλές ευκαιρίες και ομολογουμένως θα μπορούσε στο διάστημα αυτό να «καθαρίσει» το ματς, όμως σε μια άτυχη στιγμή προς το τέλος του ημιχρόνου έμεινε με δέκα παίκτες ύστερα από την αποβολή στο 43΄λεπτό του Καλδάνη.
Από το σημείο εκείνο οι ισορροπίες άλλαξαν, με την ομάδα της Βόνιτσας να έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα και να «μπαίνει» στο Β΄Ημίχρονο  πιο αποφασιστικά και να καταφέρνει μόλις στο 1ο λεπτό της επανάληψης να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1.
Οι παίκτες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ αφού ξεπέρασαν το σοκ των πρώτων λεπτών της επανάληψης, ισορρόπησαν το παιχνίδι και παίζοντας έξυπνα με ξαφνικές αντεπιθέσεις, δημιούργησαν πάρα πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.
Έτσι, σε μια ξαφνική αντεπίθεση κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης και στο τέλος δίκαια να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 9΄λεπτό δυνατό σουτ του Σιώρου Απ. η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 14΄λεπτό ο Μητρόπουλος πραγματοποιεί δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Duka.
Στο 16΄λεπτό ο Φέκκας από το ύψος της μεγάλης περιοχής πραγματοποιεί ωραίο γυριστό σουτ, όμως ο Προδρομίτης διώχνει δύσκολα  την  μπάλα σε κόρνερ.
Στο 17΄λεπτό ο Μπόμπορης από πλάγια θέση βρίσκεται μόνος του με τον Προδρομίτη όμως το δυνατό σουτ που κάνει ,ο τελευταίος αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 28΄λεπτό ο Σιώρος Αντ. ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Πογιατζή και ο Φέκκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πετυχαίνει το 1-0.
Στο 36΄λεπτό ο διαιτητής του αγώνα αποβάλει τον προπονητή της Βόνιτσας κ. Φερεντίνο για διαμαρτυρία.
Στο 44΄λεπτό ο Καλδάνης αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από τον αγώνα.
Στο 45΄λεπτό απευθείας φάουλ του Λέτσου έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Προδρομίτη.
Με την έναρξη του Β΄Ημιχρόνου ο Χασάκης βρέθηκε «ξεχασμένος» μόνος του με τον Duka και με ωραίο πλασέ σουτ πετυχαίνει το 1-1.
Στο 49΄λεπτό δυνατή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Κούτσικου, η μπάλα βρίσκει  το δοκάρι του Duka.
Στο 72΄λεπτό καταπληκτικό δυνατό σουτ του Φέκκα έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το κάθετο δεξί δοκάρι.
Στο 74΄λεπτό σε ωραία αντεπίθεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο Φέκκας μόνος του με τον Προδρομίτη με πλασέ σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Τζιάκος Δ. δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 2-1.
Στο 84΄λεπτό δυνατό σουτ του Σιώρου Απ. και πάλι ο Προδρομίτης διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.
Η Διαιτησία του κ.Αλεξανδρόπουλου και των βοηθών του Κωνσταντίνου και Μπαϊλή ήταν πάρα πολύ καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: 
Duka, Τζιάκος Γ.Δ., Ντόβας, Μπόμπορης, Κιτσαντάς, Σιώρος Αντ., Σιώρος Απ., Λέτσος, Καλδάνης, Κολιός, Φέκκας.
ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: 
Προδρομίτης, Πογιατζής, Φουρλής, Γραμματικόπουλος, Μητρόπουλος, Παληογιάννης, Χαϊδάκης, Μπουκουράνης, Χασάκης, Κούτσικος, Καταγής


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9ης Αγωνιστικής
1. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ     23
2.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ                 23
3.ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.19
4.Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ                   18
5.ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                        17
6.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ             17
7.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ                    14
8.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ                           13
9.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ                        12
10.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ                11
11.Α.Ε.ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ                 10
12.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ                        7
13.ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ                   4
14.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ                  4
15.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ                            4
16.Α.Ε.Κ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ                 2

*Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ΕΧΕΙ -6 ΒΑΘΜΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου