Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Σύσκεψη των Συνδέσμων Ύδρευσης


Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 και ώρα 11π.μ με πρωτοβουλία των Δημάρχων και προέδρων των Συνδέσμων Ύδρευσης Φιλιππιάδας-Πρέβεζας και Άρτας αντίστοιχα ,Δημ. Γιολδάση και  Ευστ. Γιαννούλη,  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Ζηρού με θέμα την αναβάθμιση της υδροδότησης από τις πηγές του Αγ.Γεωργίου.
  Στην σύσκεψη παρέστησαν  ο πρόεδρος του συνδέσμου Λευκάδας-Αιτωλοκαρνανίας κ. Σούνδιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Ιωάννου,  ο  Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψαθάς, ο Προϊστάμενος του Ι.Γ.Μ.Ε. Πρέβεζας κ. Νικολάου , ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Κατσιπανέλης , ο Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης  ΧΩΠ . Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου κ. Κωνσταντής  και πολλοί ακόμη υπηρεσιακοί παράγοντες.
Οι Πρόεδροι των Συνδέσμων  εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ύδρευση των τριών Νομών, θεωρώντας επιτακτική ανάγκη την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης.
Επίσης αναδείχθηκε και συζητήθηκε λεπτομερώς το πρόβλημα της υδρομάστευσης που αποτελεί σοβαρό παράγοντα δυσλειτουργίας για την υδροδότηση  όλων των περιοχών καθώς και η χωροθέτηση του νεκροταφείου που βρίσκετε στις πηγές.
Αφού κατατέθηκαν όλες οι προτάσεις  συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός φορέα που θα συντονίζει  όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επίλυση των προβλημάτων .
Κλείνοντας την σύσκεψη όλοι συμφώνησαν στο αμέσως επόμενο διάστημα να συναντηθούν εκ νέου και να δρομολογήσουν την κοινή τους Δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου