Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ανθρωπιστική δράση Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας & Ανθρώπολις


Το μουσικό σχολείο Πρέβεζας και ο σύλλογος εθελοντισμού Ανθρώπολις  με την ευκαιρία της  μουσικοθεατρικής επιτυχημένης παράστασης«Λιλιπούπολη»,  που  ανεβάζει ξανά το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας., θα πραγματοποιήσει  παράλληλα μια βραδιά προσφοράς, με στόχο τη συγκέντρωση ρούχων και παιχνιδιών και προσφορά τους σε ιδρύματα και ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012, ώρα 21:00 στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης. Ενώ η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει  πριν την παράσταση έξω από την αίθουσα  της εκδήλωσης.
Οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια για την συγκέντρωση ειδών που δεν του χρειάζονται πια, ώστε να μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που σίγουρα θα τα βρουν ανεκτίμητα.. Όλοι έχουμε στα σπίτια μας ενδύματα, παιχνίδια και άλλα είδη που δεν μας είναι χρήσιμα πλέον. Αυτά τα «άχρηστα» για μας μπορούν να αποδειχτούν πολύ χρήσιμα σε άλλους, ιδίως στις μέρες μας που ο ελληνικός λαός βιώνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από μέλη του συλλόγου Ανθρώπολις Πρέβεζας , οι πραγματικοί όμως συντελεστές θα είναι οι μαθητές και οι καθηγητές, αφού η προσπάθεια που κατέβαλαν για μια τόσο πετυχημένη παράσταση, είναι η αφορμή για να πραγματοποιηθεί η ανθρωπιστική αυτή δράση.
Παράλληλα θεωρούμε ότι τέτοιες δράσεις, προωθούν τον εθελοντισμό, ενθαρρύνουν τα παιδιά να δημιουργήσουν μια μικρή ανθρώπινη αλυσίδα και συμβάλουν στις προσπάθειες ανακούφισης των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από τις νέες οικονομικές συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί.
                                                             

                                                                                                    Ανθρώπολις  Πρέβεζα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου