Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έλαμψε το χορευτικό της Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου στο 1 Αφιδναϊκό φεστιβάλ παράδοσης

aif111111111


Το θερμό χειροκρότημα των περίπου 700 παρευρισκομένων στην εκδήλωση, απέσπασε με την εκπληκτική και λεβέντικη παρουσία του, το χορευτικό συγκρότημα της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου, στο 1ο Αφιδναϊκό φεστιβάλ παράδοσης, όπου συμμετείχε μαζί με άλλα 11 χορευτικά.

Τα μέλη του χορευτικού της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου χόρεψαν τους εξής χορούς: Μπεράτι, Πουλάκι, Κλέφτες, Συρτό και Οργανικό στα τρία.
Μετά το τέλος της επίδειξης δέχθηκαν πλήθος συγχαρητηρίων από φίλους της παράδοσης και τους διοργανωτές της εκδήλωσης που ήταν ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών και η Α’ βάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Ωρωπού Αττικής.

Μεταξύ των παραβρισκόμενων ήταν οι υποψήφιοι Βουλευτές ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου και Βάσια Κοροβέση, ο δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαβασιλείου, Σπηλιώτης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης κ. Σπύρος Θεοφίλου ο οποίος έχει ρίζες από το Παλαιοχώρι Μπότσαρη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς κ. Χαράλαμπος Ιωαννίδης, τοπικοί άρχοντες του Δήμου Ωρωπού, καθώς και πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της Βορειοανατολικής Αττικής.  
Παρών στην εκδήλωση ήταν τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου κ. Βαγγέλης Παππάς, όσο και η ‘ψυχή’ της χορευτικής ομάδας Ροξάνη Μαύρου.
aif3333333333

aif222222222222http://www.ipiros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου