Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΉ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ


 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2-2


Τέλος καλό όλα καλά για τον Κεραυνό, ο οποίος μετά από ένα ακόμη συναρπαστικό και αγχωτικό ενενηντάλεπτο πανηγύρισε την άνοδο του στην Δ΄ Εθνική κατηγορία μετά από 27 χρόνια. Η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου απέσπασε τον χρυσό βαθμό τον οποίο αναζητούσε απέναντι στον Άρη Αιτωλικού, ο οποίος είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.  Έτσι ολοκληρώθηκε μια καταπληκτική χρονιά για τον Κεραυνό, ο οποίος μετά το πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και στα μπαράζ ανόδου, κερδίζοντας άξια το εισιτήριο για την Δ΄ Εθνική κατηγορία.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων για τους γηπεδούχους οι  οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με δράστη τον Τζιάκο Δ.Ν., ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Σιώρου και αφού πέρασε και τον Σπυρόπουλο πέταξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και με πρωταγωνιστές τους Λαγό και Γρηγοριάδη, έφεραν τούμπα το ματς μεταφέροντας το άγχος στους γηπεδούχους. Στο 38΄ ο Λαγός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-1 και στο 60΄ μετά από λάθος του Ντούκα ο Γρηγοριάδης με κεφαλιά σημείωσε το 2-1 για τον Άρη.Στο τελευταίο ημίωρο  οι παίκτες του Κεραυνού(παρόλο την απώλεια του αρχισκόρερ τους Φέκκα λόγω τραυματισμού) ενέτειναν τις προσπάθειες τους για το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο εν τέλει ήρθε στο 78΄ και πάλι με τον Τζιάκο Δ.Ν. λυτρώνοντας τους πάντες στο γήπεδο Κατερίνα Θάνου. Πριν επιτευχθεί το χρυσό τέρμα της ανόδου οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες με τους Τζιάκο Γ.Ν.  και Λέτσο την μια να σταματούσαν στον πολύ καλό τερματοφύλακα Σπυρόπουλο και την άλλη τα έβαλαν με την ατυχία τους σημαδεύοντας το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Ο Κεραυνός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τζιάκου Γ.Ν. για εξύβριση.Με το σφύριγμα της λήξης παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι της ομάδας του Θεσπρωτικού ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και γιόρτασαν με την ψυχή τους αυτή την μεγάλη επιτυχία.
Διαιτητές: Κωνσταντάκης-Ρηγόπουλος-Μεσσήνης
 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΝΤΖΟΣ):  Ντούκα, Μπόμπορης, Μαλέσκος( 56΄ Πανούσης), Τζιάκος Δ.Γ., Κιτσαντάς, Κούσης, Σιώρος. Λέτσος, Τζιάκος Δ.Ν., Κολιός( 78΄ Γεωργαλής), Φέκκας( 46΄ Τζιάκος Δ.Ν.)
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ): Σπυρόπουλος, Αχο( 27΄ Γιάκος), Καλοκαίρης, Πατσέας, Καπελάρης, Γρηγοριάδης, Καβαλέρης, Φλωρόπουλος, Φράγκος( 27΄ Λαγός), Μποτσίβαλης( 61΄ Ζηνεμπής), Καραχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου