Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Επαναλειτουργεί το ΚΠΕ Φιλιππιάδας !!!

Ευχάριστα είναι τα νέα για το ΚΠΕ Φιλιππιάδας. Με απόφαση της Περιφερειακής Διευθύντριας κας Φιλιώ Νόκα –Ζαράχη επαναλειτουργεί επιτέλους το ΚΠΕ της Λίμνης Ζηρού μετά την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του.

Λίγες μέρες πριν το κλείσιμο για τις διακοπές Χριστουγέννων το Υπουργείο Παιδείας ανακαλεί την απόφασή του και επανδρώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με 6 αποσπασμένους εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπεύθυνος για τη λειτουργία του Κέντρου θα είναι ο συντοπίτης μας εκπαιδευτικός κ. Ντάκουλας Βαγγέλης που υπηρετούσε σε αυτό από την αρχή λειτουργίας του.


Να θυμίσουμε ότι το κέντρο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της παλαιάς παιδόπολης σε κτήρια που ανακαινίστηκαν και ανακατασκευάστηκαν από την πρώην Νομαρχία Πρέβεζας και το πρώην Δήμο Φιλιππιάδας.


Η αναστολή λειτουργίας του, ήρθε ξαφνικά και αναιτιολόγητα, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει να λειτουργεί για τη φετινή περίοδο, στα τέλη Αυγούστου και συνάντησε την καθολική αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, παραγόντων και αρχών. Φαίνεται ότι οι πιέσεις όλων προς τους παράγοντες του Υπουργείου απέδωσαν και το κέντρο λειτουργεί και πάλι. Δεν απομένει παρά, η Δημοτική και η Περιφερειακή Αρχή να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και να αναλάβουν τη δαπάνη λειτουργίας του.

Γιώργος Σπ. Γιάννος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου