Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πολύ κέφι και χορός στην εκδήλωση της Αδελφότητας Πολυσταφυλιτών


http://www.ipiros.gr

pol0

Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας της Αδελφότητας Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων ‘ΓΑΡΔΕΝΙΑ’ στην Ηλιούπολη.

Μετά την κοπή της πίτας και την ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά ακολούθησε ένα ιδιαίτερα ζεστό και κεφάτο μουσικό πρόγραμμα από τους ερασιτέχνες μουσικούς της Ρουσατσιώτικης κομπανίας, την οποία πλαισίωνε και ο Πολυσταφυλίτης τραγουδιστής Τάσος Μπακόλας, ο οποίος είναι πάντα κοντά σε όλες τις εκδηλώσεις της Αδελφότητας.

pol4
Από το Πολυστάφυλο Πρέβεζας για να παραβρεθεί στην εκδήλωση ταξίδεψε και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού Δημήτρης Λιόντος, ο οποίος πρόσφερε ένα αγριογούρουνο μετά …ειδικής συνταγής μαγειρέματος (!).
pol3

Η εκδήλωση διήρκησε μέχρι αργά το απόγευμα. Πέρα από το γεύμα στους προσκεκλημένους κεράστηκε τσίπουρο.

pol2

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας ευχαριστεί τον κ. Θανάση Καραδήμα για την ευγενική προσφορά της βασιλόπιτας, τον Δημήτρη Πέτρου για την ευγενική προσφορά του τσίπουρου, το ψητοπωλείο «Αιμίλιος» στην Ηλιούπολη για την ευγενική προσφορά ενός τραπεζιού για τέσσερα άτομα, την ψαροταβέρνα «Καραβίδας» για την ευγενική προσφορά ενός τραπεζιού, τον Απόστολο Κούρα για την ευγενική προσφορά ψηφιοποιήσεων από βιντεοκάμερα σε DVD, αξίας 50 ευρώ και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

pol1


Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου