Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Με ευχές και προσδοκίες υποδέχτηκαν οι Παπαδιώτες της Αθήνας το νέο έτος 2013


Λήψη stadio 023.JPG (1033,9 ΚΒ)Ανταποκρινόμενοι οι συγχωριανοί μας Παπαδιώτες στην πρόσκληση του Δ. Σ. της Αδελφότητας, προσήλθαν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, για τη γιορτή της υποδοχής του καινούργιου χρόνου και την κοπή της Βασιλόπιτας.Παρ’ ότι οι καλές εποχές, που πλημμύριζε η αίθουσα από Παπαδιώτες, έχουν περάσει, χωρίς να ισχυριζόμαστε ανεπιστρεπτί, εν τούτοις, η συμμετοχή, λαμβανομένων υπ’ όψη όλων των αρνητικών δεδομένων, ήταν ικανοποιητική.
Αρκετοί οι Παπαδιώτες από τις ‘‘παλιές σειρές’’, αρκετοί οι πιο νέοι και κάμποσα, αλλά όχι αρκετά, παιδόπουλα.
Οι γονείς, που έχουν μικρά παιδιά, καλό θα ήταν να μην παραλείπουν την ηθική τους υποχρέωση, να οδηγούν τη χρονιάρα αυτή μέρα τα παιδιά τους στη γιορτή αυτή, που είναι κατά κύριο λόγο γιορτή της νεολαίας, των παιδιών.
Το Συμβούλιο είχε φροντίσει να φέρει τον καθιερωμένο ‘‘κλόουν’’ για την ψυχαγωγία των παιδιών και αρκετά δώρα είχε αγοράσει, έτσι για να γλυκάνει την ψυχούλα τους.
Ευχές προς τους παρευρισκόμενους απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Φώτης Μπατσούλης.
Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο παπα-Κώστας Δαρδαμάνης και ευχές ‘‘υπέρ υγείας και ευδαιμονίας’’ απηύθυναν πολλοί Παπαδιώτες.
Εκ μέρους της Πανηπειρωτικής, της κορυφαίας Οργάνωσης των Ηπειρωτών, παρέστη και απηύθυνε τις ευχές του ο Κώστας Κωνής.
Μετά τη σεμνή γιορτή το Συμβούλιο είχε την ευγένεια και την καλοσύνη να προσφέρει ποτά και άλλα κεράσματα στους παρευρισκόμενους.
Χρόνια πολλά, απανταχού αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί και ‘‘του χρόνου’’!
Σωκράτης Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου