Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Την Τοπική Κοινότητα Θεσπρωτικού του Δήμου Ζηρού επισκέφτηκαν την Τρίτη 29 Ιαν 2013 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας κ. Ιωάννου Ευστράτιος, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Γιολδάσης Δημήτριος


Την Τοπική Κοινότητα Θεσπρωτικού του Δήμου Ζηρού επισκέφτηκαν την Τρίτη 29 Ιαν 2013 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας κ. Ιωάννου Ευστράτιος, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Γιολδάσης Δημήτριος και ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ανατολιωτάκης Νικόλαος, προκειμένου να γίνει απολογισμός και να συντονίσουν τις εργασίες έπειτα από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή του Θεσπρωτικού.
Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Θεσπρωτικού κ.Αθανασόπουλος Περικλής και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεσπρωτικού παρουσίασαν τις καταστροφές και  τα αναγκαία έργα που θα πρέπει να εκτελεστούν άμεσα στην περιοχή.
Ο κύριος Ιωάννου έδωσε εντολή να διανοιχθεί και να κατασκευαστεί αποστραγγιστική τάφρος σε όλο το μήκος της περιφερειακής οδού, να κατασκευαστούν  γέφυρες στους κάθετους δρόμους που συνδέουν την περιφερειακή με τον οικισμό, ώστε να οδηγηθούν τα όμβρια ύδατα προς το κεντρικό ποτάμι.
Επίσης ο κ. Ιωάννου έδωσε εντολή να διανοιχθεί τάφρος από την περιφερειακή οδό προς την επαρχιακή οδό Θεσπρωτικού- Ριζοβουνίου προκειμένου να οδηγηθούν τα νερά που το ύψος τους έχει φτάσει το 1,5 μέτρο.
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Θεσπρωτικού επισκέφτηκαν την περιοχή της Πυροσβεστικής προκειμένου να παρακολουθήσουν το στάδιο των αντιπλημμυρικών έργων, που πραγματοποιούνται από την αρχή της χρονιάς.
Το έργο περιλαμβάνει αντιπλημμυρικά έργα από το Super Market Ένωση έως το Γυμνάσιο – Λύκειο Θεσπρωτικού και στην περιοχή του Κέντρου Υγείας Θεσπρωτικού.
Το παραπάνω έργο πού χρηματοδοτείτε από την Περιφέρεια Ηπείρου
Προϋπολογισμού 88.000,00 Ευρώ, αναμένετε να ολοκληρωθεί εντός των επομένων μηνών και θα είναι ανάσα για τις πολύπαθες αυτές
περιοχές του Θεσπρωτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου