Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πρέβεζα: "Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μια μέρα"



Πρέβεζα:
 "Ας δείξουμε όλοι οι Έλληνες πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιο Όμορφη, πιο Καθαρή"
Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας αναγνωρίζοντας τη σημασία του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος αγκαλιάζει το θεσμό «Let’s Do It ».
Στο πλαίσιο των δράσεων για μια καθαρότερη Ελλάδα σας διαβιβάζουμε το έγγραφο της ΕΕΔΣΣΑ για ενημέρωση και λήψη δράσεων στο νομό Πρέβεζας.
Στη χώρα μας, οι προετοιμασίες για τη φιλοξενία του Let’s Do It 2013, ξεκίνησαν και ο στόχος είναι να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, υπηρεσίες, εταιρείες, σχολεία και Όλοι Μαζί να συνεργαστούμε καθαρίζοντας ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο ημέρα!

Ημερομηνία της κοινής μας δράσης έχει οριστεί η Κυριακή 14 Απριλίου 2013. για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.letsdoitgreece.org/ .
Καλούμε, λοιπόν κάθε εθελοντική οργάνωση, κάθε φορέα και κάθε πολίτη να δηλώσει συμμετοχή, να οργανώσει τη δική του δράση καθαρισμού και να συντονίσει τους εθελοντές που θα λάβουν μέρος στην περιοχή μας.
Ας δείξουμε όλοι οι Έλληνες πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιο Όμορφη, πιο Καθαρή.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου