Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Οι μαθητές του Λυκείου Θεσπρωτικού συλλέγουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το 'Παιδικό Χωριό SOS'

lykeio thesprotikouΜία ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι μαθητές του Λυκείου Θεσπρωτικού οι οποίοι εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συλλέγουν  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για να τα προσφέρουν στο “Παιδικό χωριό SOS”. 

Όπως έχουν ενημερώσει η συγκομιδή θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου και τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα τα προσφέρουν οι ίδιοι οι μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές στο «Παιδικό Χωριό SOS» στην περιοχή Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης στις 19 Δεκεμβρίου, οπότε και προγραμμάτισαν την ετήσια εκδρομή τους.
Οι μαθητές μέσω του 15μελούς συμβουλίου και του συντονιστή - καθηγητή φυσικής, πατέρα Κώστα καλούν όλους τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες αλλά και τον απλό κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ζηρού και όχι μόνο, να στηρίξουν την προσπάθειά τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη χρονιά που οι μαθητές του Λυκείου Θεσπρωτικού αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες και διοργανώνουν κοινωνικές δράσεις. Και τα προηγούμενα χρόνια συγκέντρωσαν τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης και τα πρόσφεραν σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους από την περιοχή της Λάκκας, αλλά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 
Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την πρωτοβουλία των παιδιών μπορούν να επικοινωνούν είτε με τα μέλη του προεδρείου του 15μελούς συμβουλίου είτε με τον καθηγητή πατέρα Κώστα, στα τηλέφωνα του Σχολείου. 

http://www.ipiros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου