Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο Πρεβεζάνος Αρχιπύραρχος Κώνστας Βασίλειος αναλαμβάνει Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου

http://www.atpreveza.gr/

Ο Πρεβεζάνος Αρχιπύραρχος Κώνστας Βασίλειος αναλαμβάνει Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου
Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της Δ.Π.Υ. Λευκάδας, Αρχιπύραρχος Βασίλειος Κώνστας με καταγωγή από τον Άσσο Πρέβεζας, αναλαμβάνει νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου , μετά τον ορισμό του από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο κ. Κώνστας είχε την ευκαιρία σήμερα το πρωί να αποχαιρετήσει τους στενούς του συνεργάτες στη Λευκάδα και έπλεξε το εγκώμιο των πυροσβεστών της Λευκάδας, οι οποίοι όπως είπε είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και εξαιρετικά φιλότιμοι.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Κώνστας στην άριστη συνεργασία με το σύνολο σχεδόν των φορέων της Λευκάδας και της Βόνιτσας.
«Η συνεργασία υπήρξε υποδειγματική και αυτό δημιούργησε ένα υψηλό αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Είχαμε μία άριστη συνεργασία και υποστήριξη από τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Λευκάδας αλλά και τους περισσότερους από τους άλλους δήμους», σημείωσε ο κ. Κώνστας.
Σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως θα έχει πάντα στην καρδιά του τη Λευκάδα και διαβεβαίωσε ότι από την νέα του θέση, ως Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου, θα συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο τις υπηρεσίες του στην Περιφέρεια της Ηπείρου που είναι και ιδιαίτερη πατρίδα του δεδομένου ότι κατάγεται από την περιοχή της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου