Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΕ 3-0Χωρίς ν’ αντιμετωπίσει καμία δυσκολία ο Κεραυνός επιβλήθηκε σήμερα το απόγευμα στο  Θεσπρωτικό με σκορ 3-0 του Άρη Αιτωλικού.
Χτες ο Κεραυνός ήταν πολύ διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο, του βγήκαν αρκετά πράγματα και κατάφερε στο τέλος να πάρει μια πανάξια και άνετη νίκη.
Ο Κεραυνός προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με ωραίο γκολ του Λάππα και στη συνέχεια έχασε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Φέκκα  για να καθαρίσει από πολύ νωρίς το παιχνίδι.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου και πάλι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πέτυχε με το ξεκίνημα του αγώνα δύο πολύ ωραία γκολ με τον Κολιό και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 2΄ λεπτό ο Κολιός σε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Λάππα και αυτός με ωραίο πλασέ σουτ από κοντά πετυχαίνει το  1-0.
Στο 11΄ λεπτό δυνατό σουτ του Δήμου  η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 24΄ λεπτό καταπληκτικό σουτ του Φέκκα έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.
Στο 47΄ λεπτό σέντρα του Δήμου  και ο Κολιός μόνος του με τον Ζέρβα με πλασέ σουτ πετυχαίνει το 2-0.
Στο 49΄ λεπτό ύστερα από ωραία αντεπίθεση του Κεραυνού,  ο Λάππας με ωραία σέντρα από δεξιά βρίσκει τον Κολιό  και αυτός με ωραία κεφαλιά πετυχαίνει το 3-0.
Στο 84΄ λεπτό δυνατό σουτ του Γαβρίνα και ο Μπάμπης εντυπωσιακά διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 86΄ λεπτό δυνατό σουτ του Φέκκα έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα περνά ελάχιστα  άουτ.
Καλή η διαιτησία του Μανασή και των βοηθών του Τζάνη και Ρούσση (του Συνδέσμου Τρικάλων).
Κίτρινες κάρτες: 27΄ Κόκκαλης (ΚΑΘ.), 38΄ Λέτσος (ΕΠ.), 50΄ Κολιός (ΠΑΡ.), 67΄ Μπάμπης (ΚΑΘ.), 80΄ Φέκκας (ΔΙΑΜ.), 81΄ Λάππας (ΚΑΘ.) και 82΄ Λέκκος (ΕΠ.)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Μπόμπορης (58΄ Ναστούλης), Ρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Κούσης (54΄ λ.τρ. Τζιάκος Δ.), Δήμος (66΄ Λέκκος), Πάνου, Λάππας, Κολιός Γ., Φέκκας.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Καλοκαίρης, Πατσέας, Παναγιωτόπουλος, Γρηγοριάδης (46΄ Ζηνέμπης), Τσίρκας, Τσάμης, Σαμψώνας (46΄ Γαβρίνας), Κόκκαλης, Φλωρόπουλος (61΄ Μάνθος), Καβαλιέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου