Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

6ο River Party στον Αχέροντα!

River Party


O Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙNΔΟΣ θα είναι ο βασικός χορηγός του τριήμερου των εκδηλώσεων του συλλόγου Πολυσταφυλιτών
Πρέβεζας. Πρόκειται για το 6ο River Party στον μυθικό ποταμό Αχέροντα το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Αυγούστου στην τοποθεσία Γέφυρα Μπακόλα, το παραδοσιακό γλέντι στις 16 Αυγούστου το βράδυ, αλλά και την ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου το απόγευμα στην Πλατεία του χωριού.
Το Δ.Σ. του συλλόγου Πολυσταφυλιτών σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό και τον πρόεδρό του κ. Δημητρίου, για την υποστήριξη των εκδηλώσεων.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών σε πείσμα των καιρών και κόντρα στο γκρίζο της εποχής δίνει τη δική του ξεχωριστή νότα αισιοδοξίας όπως το κάνει άλλωστε με ιδιαίτερη επιτυχία, όλα τα τελευταία χρόνια.

To www.Hpeiros.gr θα είναι εκεί, όπως κάθε χρόνο, για να στηρίξει ως χορηγός επικοινωνίας την κορυφαία μουσική εκδήλωση του καλοκαιριού.

Το Ρίβερ Πάρτι στον Αχέροντα ποταμό στο Πολυστάφυλο έχει κερδίσει την αγάπη όλων των κατοίκων της περιοχής Λάκκας Σουλίου, αλλά και όλης της Ηπείρου, καθώς σπεύδουν να απολαύσουν τη μουσική βραδιά και να ζήσουν στους ρυθμούς του εκατοντάδες νέοι απ’ όλη την Ήπειρο. Πρόκειται για μία πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση που έχει καταφέρει να γίνει πλέον θεσμός και να κρατάει ψηλά τα σκήπτρα των θερινών μας διασκεδάσεων.

Ο ποταμός Αχέροντας, ο ποταμός των ψυχών, σύμφωνα  με την μυθολογία, με τα πανύψηλα αιωνόβια πλατάνια τα οποία –ευτυχώς- ανθίσταται στις ασθένειες της εποχής- σε συνδυασμό με τη υπέροχη χλωρίδα της περιοχής, συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο, όπου η μουσική έρχεται να δώσει χρώμα και πνοή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών μας καλεί και φέτος στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, για μία βραδιά γεμάτη από αγαπημένη επίλεκτη μουσική, κέφι και χορό.

Ραντεβού λοιπόν στις όχθες του Αχέροντα το βράδυ της Τρίτης 12 Αυγούστου, στη Γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας, για μία αξέχαστη βραδιά διασκέδασης, αλλά και στο παραδοσιακό γλέντι στις 16 Αυγούστου στην Πλατεία του χωριού με ενδιάμεσο σταθμό την εκδήλωση για παιδιά στις 14 Αυγούστου.
http://www.ipiros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου