Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Έκτακτη επιχορήγηση για τις ζημιές στην Πρέβεζα


EpirusPost.gr

To  αίτημα του Δήμου Πρέβεζας για έκτακτη χρηματοδότηση με το ποσό των  250 χιλιάδων ευρώ  υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης   Σταύρος Καλογιάννης.
Με τα χρήματα αυτά, θα  αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες οι οποίες έχουν προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων σε  αρκετά σημεία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας   κ.Χρήστος Μπαϊλης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ.Καλογιάννη  για την ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου το οποίο κατατέθηκε τόσο σε προσωπικές επισκέψεις του  όσο και  σε κοινή παρουσία με τον βουλευτή Πρέβεζας  κ.Δημήτρη Τσουμάνη. «Τα χρήματα  μπορεί να μην  επαρκούν για να  αποκαταστήσουμε όλες τις ζημιές οι οποίες είναι μεγάλες, ωστόσο αποτελούν μια σημαντική βοήθεια για να ξεκινήσουμε» αναφέρει ο Δήμαρχος Πρέβεζας, υπογραμμίζοντας ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία, ιεράρχηση των  προτεραιοτήτων για τις παρεμβάσεις που  θα πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με τον κ.Μπαϊλη   πρώτιστη σημασία  έχει η  ασφάλεια των  δημοτών και  η αποκατάσταση των προσβάσεων, ωστόσο διευκρινίζει ότι δεν μπορεί να γίνει καμία παρέμβαση  όσο ο καιρός παραμένει  βροχερός  αφού το   υπέδαφος είναι σαθρό και  δεν επιτρέπει  καμία παρέμβαση.
«Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να  αποκαταστήσουμε  όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις ζημιές» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας υπενθυμίζοντας ότι ο Δήμος υπέστη  μεγάλες καταστροφές από  τα έντονα καιρικά φαινόμενα τόσο στην παραλιακή ζώνη όσο και στον ορεινό όγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου