Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 2-1



Δύσκολη νίκη πέτυχε σήμερα το  απόγευμα  ο Κεραυνός Θεσπρωτικού με 2-1 επί του αξιόλογου Οδυσσέα Νυδρίου στο κατάμεστο σήμερα γήπεδο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου».
Μια νίκη που συνοδεύτηκε όχι με μια πολύ καλή εμφάνιση, αλλά η ουσία στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής  Κατηγορίας, μετρούν καθοριστικά οι βαθμοί της νίκης.
Ο Κεραυνός παίζοντας πολύ καλά κυρίως στο πρώτο 15΄λεπτο του αγώνα, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μ’ ένα καταπληκτικό γκολ του Λάππα και εκεί που νόμιζες ότι το παιχνίδι γέρνει προς την μεριά του,  ο Οδυσσέας,  μ’ έξυπνη τακτική κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια μ’ ένα πολύ ωραίο γκολ του Βουλομένου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός είχε την καθολική υπεροχή, έχασε πολλές ευκαιρίες στην εστία του  Πάππου, με αποκορύφωμα το  χαμένο πέναλτι του Φέκκα και στο τέλος της αναμέτρησης  με τον κορυφαίο παίκτη της σημερινής συνάντησης Γιώργο Λάππα,  με ωραία κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό σκορ σε 2-1. 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Μόλις στο 7΄ λεπτό ο Λάππας βρέθηκε μόνος του από δεξιά  με  τον Πάππο και με ωραίο πλασέ σουτ  πετυχαίνει το 1-0

Στο 19΄ λεπτό ο Οδυσσέας χάνει την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Βουλομένος μετά από πάσα του Παπακωνσταντίνου βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μπάμπη αλλά ο τερματοφύλακας του Κεραυνού αντέδρασε σωστά και έδιωξε  την μπάλα σε κόρνες.
Στο 26΄ λεπτό πάσα του Λάππα στον Δήμο σουτ του τελευταίου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 34΄ λεπτό  ο Βουλόμενος με ωραία  κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Δηνεσπύρα  πετυχαίνει το 1-1 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια σε 1-1.

Στο 68΄ λεπτό ο Παϊκόπουλος με προβολή έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ σε σουτ του Φέκκα και απεσόβησε σίγουρο γκολ.
Στο 69΄ λεπτό σέντρα του Τζιάκου Δ.  από αριστερά και κεφαλιά του Λάππα  ο Πάππος μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 71΄ λεπτό ανατροπή του Λάππα από τον Κωστακιώτη και ο Κολυτάς δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Φέκκας στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πάππου.

Στο 73΄ λεπτό σουτ του Λάππα η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 79΄ λεπτό κόρνερ του Ναστούλη και ο Λάππας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 2-1.

Στο 82΄ λεπτό δυνατό σουτ του Φέκκα ο Πάππος μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 85΄ λεπτό δυνατό σουτ του Φέκκα η μπάλα περνά άουτ.
Διαιτητής:
Κολυτάς (Κέρκυρας)με Βοηθούς του τους Βλάσσης-Αυθίνος (Κέρκυρας)
Κίτρινες:
Κωστακιώτης, Φέκκας, Βουλομένος, Παπακωνσταντίνου, Ξένος, Παϊκόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΝΤΖΟΣ):
Μπάμπης, Χωραβάτης (53΄ Ναστούλης), Ρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Λέκκος, Δήμος (53΄ Κολιός Γ.), Πάνου (65΄ Τζιάκος Γ.), Λάππας, Κολιός Γ., Φέκκας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΑΚΗΣ):
Πάππος, Θεοδωρίδης, Δενησπύρα, Φλούδας, Παϊκόπουλος, Κωστακιώτης, Μακρής, Παπακωνσταντίνου, Βουλομένος, Κονιδάρης (67΄ Μπάκας), Ξένος.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Φιλιππιάδας από τον "ΠΕΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ " σύλλογο.


ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΜΕ 3-0



Χωρίς ν’ αντιμετωπίσει καμία δυσκολία ο Κεραυνός επιβλήθηκε σήμερα το απόγευμα στο  Θεσπρωτικό με σκορ 3-0 του Άρη Αιτωλικού.
Χτες ο Κεραυνός ήταν πολύ διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο, του βγήκαν αρκετά πράγματα και κατάφερε στο τέλος να πάρει μια πανάξια και άνετη νίκη.
Ο Κεραυνός προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με ωραίο γκολ του Λάππα και στη συνέχεια έχασε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Φέκκα  για να καθαρίσει από πολύ νωρίς το παιχνίδι.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου και πάλι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πέτυχε με το ξεκίνημα του αγώνα δύο πολύ ωραία γκολ με τον Κολιό και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Μόλις στο 2΄ λεπτό ο Κολιός σε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Λάππα και αυτός με ωραίο πλασέ σουτ από κοντά πετυχαίνει το  1-0.
Στο 11΄ λεπτό δυνατό σουτ του Δήμου  η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 24΄ λεπτό καταπληκτικό σουτ του Φέκκα έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.
Στο 47΄ λεπτό σέντρα του Δήμου  και ο Κολιός μόνος του με τον Ζέρβα με πλασέ σουτ πετυχαίνει το 2-0.
Στο 49΄ λεπτό ύστερα από ωραία αντεπίθεση του Κεραυνού,  ο Λάππας με ωραία σέντρα από δεξιά βρίσκει τον Κολιό  και αυτός με ωραία κεφαλιά πετυχαίνει το 3-0.
Στο 84΄ λεπτό δυνατό σουτ του Γαβρίνα και ο Μπάμπης εντυπωσιακά διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 86΄ λεπτό δυνατό σουτ του Φέκκα έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα περνά ελάχιστα  άουτ.
Καλή η διαιτησία του Μανασή και των βοηθών του Τζάνη και Ρούσση (του Συνδέσμου Τρικάλων).
Κίτρινες κάρτες: 27΄ Κόκκαλης (ΚΑΘ.), 38΄ Λέτσος (ΕΠ.), 50΄ Κολιός (ΠΑΡ.), 67΄ Μπάμπης (ΚΑΘ.), 80΄ Φέκκας (ΔΙΑΜ.), 81΄ Λάππας (ΚΑΘ.) και 82΄ Λέκκος (ΕΠ.)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζος): Μπάμπης, Μπόμπορης (58΄ Ναστούλης), Ρακόπουλος, Παπαδόπουλος, Λέτσος, Κούσης (54΄ λ.τρ. Τζιάκος Δ.), Δήμος (66΄ Λέκκος), Πάνου, Λάππας, Κολιός Γ., Φέκκας.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Καλοκαίρης, Πατσέας, Παναγιωτόπουλος, Γρηγοριάδης (46΄ Ζηνέμπης), Τσίρκας, Τσάμης, Σαμψώνας (46΄ Γαβρίνας), Κόκκαλης, Φλωρόπουλος (61΄ Μάνθος), Καβαλιέρης.